Informace

Nejprodávanější produkty

Prohlédli jste si

Monoï ylang ylang

1MY

New product

Obsahuje exoticky vonící olej, jenž je považován za afrodiziakum. Extrakt z ylang-ylangu je v domorodé farmakologii součástí lektvaru lásky a také kytice s názvem "umuhei". Ta dokáže svou kouzelnou vůní přilákat milovaného člověka. Olej získávaný z květu ylang-ylangu se rovněž používá k obnovení lesku a vitality vlasů, proti nespavosti a v dermatologii při problémech s mazovými žlázami.

 

 



Více informací

7 ks

Skladem

229,00 Kč

Více informací

Kananga vonná neboli Ylang ylang (Cananga odorata)

Z velkého stálezeleného stromu rostoucího v odlehlém koutu naší Země, na Markézských ostrovech, pocházejí květy ylang-ylangu, které tvarem připomínají mořskou hvězdu. Květy jsou ceněny pro svou vůni, a esenciální olej z nich získávaný se používá v aromaterapii a kosmetice. Třeba pro výrobu orientálních a květinových parfémů, jako je např. známý Chanel n. 5. Jméno ylang-ylang se odvozuje z tagalského ilang, což znamená divočina, či ilang-ilan, neboli vzácný. Někdy se lze setkat i s nesprávným překladem "květ květů". Vůně ylang-ylangu je květinově bohatá a jasná, s ovocnými tóny a náznaky jasmínu a neroli. Silice se z květů získává destilací vodní párou. Éterický olej ylang ylangu se používá pro snížení vysokého krevního tlaku, dokáže normalizovat sekreci kožního mazu u problematické pleti a domorodci je jeho smyslná vůně považována za účinné afrodisiakum.  

Tipy na použití

Monoï ylang ylang je ideální pro ošetření pokožky celého těla, které dobře hydratuje a zanechává jemně smyslnou vůni. Vlasům během vlasového zábalu dokáže vrátit lesk a vitalitu. Velice oblíbený je i jako masážní olej, díky svými afrodiziakálním účinkům. Jeho aplikace během dne například na pokožku rukou dokáže nahradit tělový parfém. Pár kapek přidaných do napuštěné vany vytvoří vonnou koupel, která nejen hydratuje pokožku, ale celé tělo zahalí neodolatelně dráždivým oparem. 

Díky jedinečnému složení kokosového oleje, monoï tuhne při teplotě nižší než 20 ° C, aniž by se změnila jeho kvalita. Pro opětovné uvedení do tekutého stavu lahvičku krátce zahřejte, např. pod proudem teplé vody. 

Složení

98% monoï z Tahiti, esence ylang ylangu.

Bez konzervantů. Bez barviv. Bez parabenů. Obsahuje přírodní antioxidant - vitamín E.

Monoï z Tahiti® A.O. Vyrobeno na Tahiti.

Netestováno na zvířatech.

Výrobce: Parfumerie TIKI Tahiti

Objem: 120 ml

 

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Monoï ylang ylang

Monoï ylang ylang

Obsahuje exoticky vonící olej, jenž je považován za afrodiziakum. Extrakt z ylang-ylangu je v domorodé farmakologii součástí lektvaru lásky a také kytice s názvem "umuhei". Ta dokáže svou kouzelnou vůní přilákat milovaného člověka. Olej získávaný z květu ylang-ylangu se rovněž používá k obnovení lesku a vitality vlasů, proti nespavosti a v dermatologii při problémech s mazovými žlázami.